Velkommen til Øyafestivalens julekalender

Vinn middag på restauranter, platepakker, gjesteplasser til konserter og ikke minst festivalpass til Øya 2020!
Hvor mange følgere har Øya tilsammen på Instagram, Facebook og Twitter (rundet til nærmeste hundre)?
Dagens premie

Middag på Smalhans! St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant Smalhans fyller syv år i år. De har fokusert på deleretter og naturvin siden 2012, og er kjent for å utnytte råvarene til det fulle og se verdi i noe som andre ser på som verdiløst. På Smalhans elsker de å finne nye måter å bruke naturens vakre produkter på.

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[], :first_name=>[], :last_name=>[], :email=>[], :disclaimer=>[], :base=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Vilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre ved påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Øyafestivalen sender ut nyhetsbrev cirka 3-4 ganger per måned via e-post. Make AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abbonnementet ved å melde deg av via lenken nederst i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.