Julekalenderen er avsluttet.

Hva eller hvem er The Machine?

Florence and the Machine eller Florence + The Machine avsluttet torsdagen på Øyafestivalen 2014. Hvem eller hva er det «The Machine» i bandets navn refererer til? (Foto: Anna Lerheim Ask)Florence and the Machine eller Florence + The Machine avsluttet torsdagen på Øyafestivalen 2014. Hvem eller hva er det «The Machine» i bandets navn refererer til? (Foto: Anna Lerheim Ask)Dagens premie


Vinn produktpakke fra Maria Nila - ECO Therapy Revive (verdi 914 kr)! Dette er den første serien fra Maria Nila som er sertifisert av ECOCERT. Sertifiseringen garanterer at produktene har en naturlig og organisk formulering som er produsert på en bærekraftig måte i samsvar med biologisk mangfold og ressursbruk. Emballasje er laget av resirkulerbar plast fra havet, og som alle Maria Nila produkter er serien 100% vegansk og dyrevennlig. Maria Nila gjør det enklere for alle å ta et skritt mot en vennligere verden.

Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt.

Luke er avsluttet

Riktig svar: Det er kallenavnet til keyboardist Isabella Summers

Vi gratulerer Mira M. Omdahl som får sett fra Maria Nila. 


Konkurransevilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via tlf. eller e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn, mobiltelefonnr. og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår