Velkommen til Øyafestivalens julekalender

Vinn middag på restauranter, platepakker, gjesteplasser til konserter og ikke minst festivalpass til Øya 2020!
Hvor kommer Dagny fra?

Artisten Dagny spiller på Øyafestivalen 2020, og det gleder vi oss stort til! Hun kommer fra en flott norsk by nord for polarsirkelen, vi lurer på hvilken. 

Artisten Dagny spiller på Øyafestivalen 2020, og det gleder vi oss stort til! Hun kommer fra en flott norsk by nord for polarsirkelen, vi lurer på hvilken. 

Dagens premie

I dagens luke byr vi på middag for to på Sentralen! Velkommen inn til et innovativt spisested med gode norske råvarer og kontinentale smaker. Restauranten er nyoppusset i år og ligger godt plassert i den praktfulle kvadraturen. Dette er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: Tromsø


Vilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre ved påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Øyafestivalen sender ut nyhetsbrev cirka 3-4 ganger per måned via e-post. Make AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abbonnementet ved å melde deg av via lenken nederst i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.