Julekalenderen er avsluttet.

Hvilken av disse filmene utforsker den kulturelle estetikken afrofuturisme?

Artisten og entertaineren Janelle Monáe har spilt hele tre ganger på Øyafestivalen. Flere av hennes utgivelser kan plasseres innenfor det kulturelle fenomenet Afrofuturisme. Hvilken av disse populære filmene utforsker det samme universet? (Foto: Erik Moholdt)Artisten og entertaineren Janelle Monáe har spilt hele tre ganger på Øyafestivalen. Flere av hennes utgivelser kan plasseres innenfor det kulturelle fenomenet Afrofuturisme. Hvilken av disse populære filmene utforsker det samme universet? (Foto: Erik Moholdt)Dagens premie


I dag kan du vinne et ramen-kit for to personer fra Hrimnir og en platepakke fra Warner Music.

Hrimnir har tatt Oslo med storm, og nå kan du få få en eske med alt du trenger til å lage digg ramen hjemme. Boksen er for to personer

Våre venner i Warner Music stiller med et knippe album av høy kvalitet, med blant andre Fay Wildhagen, Susanne Sundfør og David Byrne.

Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt.

Luke er avsluttet

Riktig svar: Black Panther

Jon Anders Blom har vunnet ramen-kit og platepakke. God jul! 


Konkurransevilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via tlf. eller e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn, mobiltelefonnr. og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår