Velkommen til Øyafestivalens julekalender

Vinn middag på restauranter, platepakker, gjesteplasser til konserter og ikke minst festivalpass til Øya 2020!
Hva betyr bánh mì?

Bánh mí er en smakfull slager på lunsjmenyen hos Hitchhiker. Anbefales! Begrepet, som retten, kommer fra Vietnam, og vi lurer altså på hva det betyr på norsk?

Bánh mí er en smakfull slager på lunsjmenyen hos Hitchhiker. Anbefales! Begrepet, som retten, kommer fra Vietnam, og vi lurer altså på hva det betyr på norsk?

Dagens premie

Vinn middag for to! Hitchhiker er inspirert av gatemat fra hele verden og er kjent for å introduserere uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Med fem år på ryggen som landets første streetfood restaurant var det på tide å løfte sjappa til et nytt nivå, og i september 2019 gjenåpnet de dørene i nyoppusset lokale med ny meny som tar et dypdykk i asiatisk farvann.

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: Brød

Vinner er trukket, Kurt og en venn får en herlig middag på Hitchhiker. 


Vilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre ved påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Øyafestivalen sender ut nyhetsbrev cirka 3-4 ganger per måned via e-post. Make AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abbonnementet ved å melde deg av via lenken nederst i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.