Julekalenderen er avsluttet.

Hvilket instrument spilte klokkenisten i Oslo rådhus på sammen med Pantha Du Prince?

I 2011 skrev Pantha Du Prince et stort bestillingsverk til Øya, som senere ble gitt ut på Rough Trade og gjorde stor suksess på verdensturné. Hva slags instrument spilte klokkenisten fra Oslo Rådhus på her, som en del av bandet The Bell Laboratory?I 2011 skrev Pantha Du Prince et stort bestillingsverk til Øya, som senere ble gitt ut på Rough Trade og gjorde stor suksess på verdensturné. Hva slags instrument spilte klokkenisten fra Oslo Rådhus på her, som en del av bandet The Bell Laboratory?Dagens premie


Dagens premie er en overnatting for to stykker i superior-rom på Comfort Hotel Grand Central! Grand Central er Oslos mest sentrale hotell. Lett tilgjengelig midt i Østbanehallen rett ved Oslo S. Kombiner dette med rom i lekker New York-stil, og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige!

Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt.

Luke er avsluttet

Riktig svar: Et carillon med 64 klokker

Erlita Glette får en natt på hotell, vi gratulerer! 


Konkurransevilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via tlf. eller e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn, mobiltelefonnr. og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår