Velkommen til Øyafestivalens julekalender

Vinn middag på restauranter, platepakker, gjesteplasser til konserter og ikke minst festivalpass til Øya 2020!
Hvor stor andel av tankølet som selges på Øyafestivalen er økologisk?

Øya har ambisjoner om å selge mest mulig økologisk og/eller miljøvennlig drikke på festivalen, i samarbeid med Ringnes. Hvor stor andel av tankølet som selges på Øyafestivalen er økologisk?

Øya har ambisjoner om å selge mest mulig økologisk og/eller miljøvennlig drikke på festivalen, i samarbeid med Ringnes. Hvor stor andel av tankølet som selges på Øyafestivalen er økologisk?

Dagens premie

Ringnes er stolt sponsor av Øyafestivalen og vil bidra til årets julefeiring med en hel kasse ekte julebrus! I tillegg får du en helt spesiell overraskelse om du vinner, så send inn svaret ditt med det samme.

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: 47%

Premien er nå trukket, Magnus stikker av med en kasse julebrus!


Vilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre ved påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Øyafestivalen sender ut nyhetsbrev cirka 3-4 ganger per måned via e-post. Make AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abbonnementet ved å melde deg av via lenken nederst i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.