Velkommen til Øyafestivalens julekalender

Vinn middag på restauranter, platepakker, gjesteplasser til konserter og ikke minst festivalpass til Øya 2020!
Hva var Magdis oppblåsbare flåte formet som?

Karpe var headlinere på Øyafestivalen 2019, og det var helt magisk! Underveis i showet ville Magdi opp på en oppblåsbar gjenstand for å surfe over publikum. Hva var det han klatret opp på?

Foto: Mathias Ertnaes

Karpe var headlinere på Øyafestivalen 2019, og det var helt magisk! Underveis i showet ville Magdi opp på en oppblåsbar gjenstand for å surfe over publikum. Hva var det han klatret opp på?

Foto: Mathias Ertnaes

Dagens premie

Dagens premie er et ukespass til Øyafestivalen 2020! Få med deg alt som skjer på festivalen, og opplev artister som Bon Iver (US), Bikini Kill (US), Emilie Nicolas, Michael Kiwanuka, Dagny, Dave (UK), Koffee (JM), Myra, Signe Marie Rustad og mange flere! 

{:answer_id=>[], :opt_in=>[], :opt_in2=>[], :opt_in3=>[], :subscriber_id=>[]}
Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt

Luke er avsluttet

Riktig svar: Et fly

Første luke er trukket og vinneren ble Ellen! Hun svarte som riktig er at Magdis oppblåsbare flåte var formet som et fly. 


Vi gratulerer!


Vilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via e-post. Husk derfor å oppgi fullt navn og e-postadresse.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre ved påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Øyafestivalen sender ut nyhetsbrev cirka 3-4 ganger per måned via e-post. Make AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abbonnementet ved å melde deg av via lenken nederst i nyhetsbrevet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.